ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» προσγειώθηκε στις 9:30 σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε σύντομη σύσκεψη, που είχε ενημερώθηκε απ’ την αερολιμενάρχη Καλαμάτας, Ακριβή Βλάχου για ζητήματα του αεροδρομίου.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Μεσσηνία είναι ένας απ’ τους πιο ανερχόμενους προορισμούς της χώρας προσθέτοντας ότι προχωρά η αναβάθμιση του αερολιμένα που είναι πολύ σημαντική για τις ανάγκες της περιοχής.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα έργα αναβάθμισης στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της 120ΠΕΑ και την πολύ σημαντική διακρατική συμφωνία με το Ισραήλ για το σκοπό αυτό.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο δημαρχείο Μεσσήνης, όπου έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Γιώργο Αθανασόπουλο παρουσία και του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα.

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει πολίτες στην πλατεία «Ιωάννης Αλευράς» της Μεσσήνης, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καλαμάτα, όπου θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στο διήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, με τίτλο «Τι ΝΕΟ φέρνει το ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2021–2027».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις