ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η αρχή έγινε σήμερα, Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σπύρο Μαρούλη, μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας και κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν την ικανοποίησή τους, καθώς ένα πάγιο αίτημα για την εξυπηρέτηση της περιοχής με ιατρό, βρήκε ανταπόκριση από το Δήμο.

Το Πλατύ επισκέφτηκε σήμερα, με αφορμή την επαναλειτουργία του Ιατρείου, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Φάβα. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Χαιρόμαστε καθώς ένα πάγιο αίτημα της Κοινότητας Πλατέος υλοποιήθηκε. Κάθε Τρίτη θα βρίσκεται εδώ ο Δημοτικός Ιατρός για να λειτουργεί το ιατρείο, το οποίο είχε να λειτουργήσει τουλάχιστον επτά χρόνια, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής».

Ιδιαίτερη μνεία τόσο από τον Δήμαρχο, όσο και από τον πρόεδρο της Κοινότητας έγινε στον επιχειρηματία και μεγάλο δωρητή του Δήμου, Γεώργιο Μαντζή. Σημειώνεται ότι το αγροτικό ιατρείο φιλοξενείται σε δημοτικό κτήριο το οποίο πριν μερικά χρόνια κατασκεύασε ο κ. Μαντζής στο Πλατύ, στην μνήμη των γονέων του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις