ΑΣΤΡΟΣ. Επίσκεψη πραγματοποίησε ο κ. Μάκης Βορίδης Υπουργός Εσωτερικών, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, συνοδευόμενος από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη καθώς και μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βόρειας Κυνουρίας Νέας Δημοκρατίας.

Τον κ. Βορίδη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μια εκτενής συζήτηση γύρω από τα θέματα που αφορούν τη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αναφέρθηκαν στα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία αφορούν στην αναβάθμιση των υποδομών και ιδιαίτερα στην απορρόφηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και στα προβλήματα ρευστότητας με την μεγάλη αύξηση του ενεργειακού κόστους. Επιπλέον δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ενόψει της πρόσληψης των μηχανικών στην υποστελέχωση του Δήμου πράγμα που επιφέρει δυσχέρεια στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Ο κ. Βορίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που του αναφέρθηκαν και εξέφρασε την έμπρακτη υποστήριξη του Υπουργείου.

Τέλος ο Δήμαρχος πρόσφερε στον κ. Βορίδη ένα καλάθι με προϊόντα τοπικών παραγωγών.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά με την συνάντηση: «Με τον Υπουργό Εσωτερικών είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με έμφαση στα προβλήματα της περιοχής μας. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και ευελπιστώ ότι θα ανταποκριθεί και πάλι στα αιτήματα που του θέσαμε».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις