ΠΑΤΡΑ. Η Πάτρα χθες το μεσημέρι, «ντύθηκε» στα κόκκινα. Δεκάδες ποδηλάτες όλων των ηλιακών, ντυμένοι Αη-Βασίληδες - υπό τους ήχους της μπάντας του Δήμου- με αφετηρία την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, παρέλασαν στους δρόμους της πόλης και κατέληξαν στην πλατεία Γεωργίου, δίνοντας στη διάρκεια της διαδρομής τους μια διαφορετική νότα στην πόλη.

Η δράση ήταν ενταγμένη στην ενότητα «Χριστούγεννα είναι…» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός για την περίοδο των εορτών και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας».

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών και οι διοργανωτές ευχαριστούν από καρδιάς όλες και όλους τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική τους εμφάνιση και ανανεώνουν το ραντεβού για το «Patras_Santa_Bike_2023!». Επίσης ευχαριστούν για την υποστήριξη την Ελληνική Αστυνομία Τμήμα Τροχαίας Πατρών, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Πάτρας, τον Σύλλογο DJ Πάτρας και τον DJ Τάκη Λαϊνά, την Δημοτική Μουσική, τους συνοδούς μοτό Σωτήρη Παγουλάτο και Βασίλη Βαρώτσο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις