ΣΥΚΕΑ. «Κόσμος και λαός» έδωσε το ζεστό «παρών» στη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Συκέας, την Κυριακή (29/1).

Κατάμεστη αίθουσα

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Βαρράς, εφημέριος Συκέας, που ανέκαθεν στέκει αρωγός και συμπαραστάτης «σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου…».

Η πρόεδρος, Παναγιώτα Αβδούλου, αφού ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαρίστησε «…όλους εκείνους που με τη συνεχή και αδιάλειπτη παρουσίας τους ενισχύουν και ενδυναμώνουν τις ενέργειες και δράσεις» του Συλλόγου. Αναφέρθηκε σε όλες τις δραστηριότητες αυτού του δραστήριου Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων εστιάζοντας στα Τμήματα Γυμναστικής, Ζωγραφικής, Παραδοσιακών Χορών και στο νεοσύστατο Τμήμα Χορωδίας, που δημιουργείται σε συνεργασία με τους συλλόγους Αγγελώνας, Αγίου Ιωάννη και Βελιών.

  • Παρουσίες

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, ο δημοτικός σύμβουλος, πρ. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος του Ηθικοχριστιανικού Συλλόγου Συκέας Σπύρος Αβδουλος, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Νικολινάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Βλάχου και Θεοδούλη Σπυριδάκου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γεώργιος Σαργκάνης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Παναγιώτα Αλειφέρη, η περιφερειακή σύμβουλος Μαργαρίτα Σπυριδάκου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Συκέας- Μεταμόρφωσης Ελένη Σωτηροπούλου, ο υπεύθυνος της ηλεκτρονικής εφημερίδας monemvasianews.gr – η Φωνή της Μονεμβασίας Γεώργιος Βουνελάκης, τα μέλη του συλλόγου και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις