ΛΑΚΩΝΙΑ. Καθώς η υπογεννητικότητα στην πατρίδα μας έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις και τα θέματα που αφορούν την οικογένεια και τεκνοθεσία βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, οι τρίτεκνες οικογένειες της Λακωνίας με τον δραστήριο Σύλλογό τους μάς καλούν όλους, μέλη αλλά και φίλους της ελληνορθόδοξης τρίτεκνης οικογένειας, στην ετήσια εκδήλωσή τους, το προσεχές Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024.

Ετήσιος χορός

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7.00μμ. στην αίθουσα Παλαιολόγος στο Mystras Grand Palace Resort στον ιστορικό Μυστρά θα περιλαμβάνει κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και στην συνέχεια τον ετήσιο χορό τού Συλλόγου με πλούσιο μενού και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, καθώς και κλήρωση με πλούσια δώρα.

Για πληροφορίες και προμήθεια προσκλήσεων απευθύνεστε το συντομότερο στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας στην Σπάρτη, Βρασίδου 127, ή απευθείας στον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Οικονομάκη στο τηλ. 6977719682 (θέσεις περιορισμένες).

Ο πρόεδρος Γ. Οικονομάκης και ο γ.γ. Γ. Δημακόγιαννης αναφέρουν: «Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς και ευκαιρία για γνωριμία, σύσφιξη σχέσεων, αλλά και ποιοτική διασκέδαση».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις