ΟΙΧΑΛΙΑ. Οι Κώστας Δημητρακόπουλος, Γιώργος Χρονόπουλος, Δανιήλ Βλαχόπουλος, Γιώργος Τασιόπουλος, Ηλίας Ντονάς, Αντώνης Χιώτης και Δημοσθένης Τράγος είναι οι εφτά αντιδήμαρχοι που όρισε η δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου. Γενικός γραμματέας του Δήμου Οιχαλίας θα συνεχίσει να είναι ο Σοφιανός Γυπατίδης, με απόφαση της δημάρχου. Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο Σοφιανός Γυπατίδης είναι υπάλληλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ενώ «η εμπειρία του στη Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αδιαμφισβήτητη και είχε διατελέσει και την προηγούμενη θητεία στη θέση αυτή.

Οι αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν με τις αρμοδιότητές τους, είναι:

1) Κώστας Δημητρακόπουλος: Οικονομικών και διοικητικών θεμάτων, καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου, καθώς και τέλεσης πολιτικών γάμων. Αναπληρωτής δημάρχου.

2) Γιώργος Χρονόπουλος: Ανάπτυξης και προγραμματισμού, εποπτεία και ευθύνη του κυκλοφοριακού και πολεοδομικού σχεδιασμού, του περιβάλλοντος, τέλεσης πολιτικών γάμων και αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Δωρίου.

3) Δανιήλ Βλαχόπουλος: Καθαριότητας και διαχείρισης αποβλήτων, συντονισμού, λειτουργίας και επισκευής των μηχανημάτων του δήμου, της συντήρησης και επισκευής ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, πολιτικής προστασίας και τέλεσης πολιτικών γάμων.

4) Γιώργος Τασιόπουλος: Ηλεκτροφωτισμού, αθλητισμού και νεολαίας, τέλεσης πολιτικών γάμων και αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Είρας, σε συνεργασία με τον εντεταλμένο σύμβουλο για την ίδια Δ.Ε.

5) Ηλίας Ντονάς: Τεχνικών έργων και υποδομών, τέλεσης πολιτικών γάμων. Την αρμοδιότητα αυτή διατηρεί και αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Ανδανίας.

6) Αντώνης Χιώτης (άμισθος): Παιδείας και πολιτισμού, τέλεσης πολιτικών γάμων και αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Μελιγαλά.

7) Δημοσθένης Τράγος (άμισθος): Κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, δράσεις για τα ζώα συντροφιάς - αδέσποτα ζώα, τέλεσης πολιτικών γάμων και αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας.

*Όταν η δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα της ορίζεται να ασκεί ο αντιδήμαρχος Κ. Δημητρακόπουλος, που αναπληρώνει τη δήμαρχο.

Ακόμα, η δήμαρχος όρισε εντεταλμένο σύμβουλο τον Ευστάθιο Τασιόπουλο για τα θέματα κατά τόπον αρμοδιότητας της Δημοτικής Ενότητας Είρας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις