ΤΡΙΠΟΛΗ. «Πετύχαμε ρεκόρ χρημαροδότησης τα προηγούμενα χρόνια για τον δήμο Τρίπολης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σχετικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία εξασφαλίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια επι θητείας του στον Δήμο και αποτελούν τώρα χρήσιμους πόρους, ώστε να τρέξουν στην νέα πενταετία τα μεγάλα έργα ριζικής αναμόρφωσης της Τρίπολης.

Ο κ. Τζιούμης στάθηκε σε συγκεκριμένα έργα τα οποία πλέον έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότηση και μπαίνουν πλέον σε τροχιά σχεδιαστικής υλοποίησης εντός του 2024 όπως ο δρόμος προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ο οποίος θα δώσει λύση σε πολλά μέλη της φοιτητικής κοινότητας καθώς θα μετακινούνται με ευκολία, από και προς το Πανεπιστήμιο με ασφάλεια και με την ύπαρξη λωρίδας ποδηλατοδρόμου. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Τρίπολης δήλωσε:

«O δρόμος προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι ένα έργο το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια και είναι κάτι του οποίου τις διαδικασίες τις είχαμε βάλει σε προτεραιότητα, καθώς έπρεπε εν μέσω κορονοϊού να προχωρήσουμε στην απαλλοτρίωση και στην συνέχεια σε μια σειρά ενεργειών». Αναφορικά με τον χρόνο δημοπράτησης και υπογραφής της σχετικής σύμβασης για το έργο ο κ. Τζιούμης, εκτίμησε ότι μέσα στο καλοκαίρι του 2024 θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις