ΣΠΑΡΤΗ. Έφυγε σήμερα από την ζωή παρά τον δύσκολο αγώνα της, η συνταξιούχος Εκπαιδευτικός Πηνελόπη Χριστάκου με καταγωγή από τις Αμύκλες, όπου και διέμενε. Η Πηνελόπη Χριστάκου υπήρξε μια εκπαιδευτικός σύμβολο για την μαθησιακή και διδασκαλική κοινότητα καθώς μέχρι την συνταξιοδότηση της διετέλεσε Δασκάλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης όπου ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή.

Παράλληλα σε όλα της τα χρόνια ως άτομο με προοδευτική αντίληψη και πνεύμα, η Πηνελόπη Χριστάκου ανέπτυξε έντονη συμμετοχή και δράση στις συλλογικότητες αλλά και φιλολογική προσφορά μέσω της συνδρομής της στην «Λέσχη Ανάγνωσης Σπάρτης» και τα προσωπικά της κείμενα στον τοπικό τύπο. Συγγενείς και φίλοι θα πούν το τελευταίο αντίο αύριο Παρασκευή (19/01) και ώρα 15:00 μμ στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμυκλών.

Η θλιβερή είδηση της απώλειας έγινε γνωστή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Η Πόπη μας, παρά τον αγώνα της, δυστυχώς δεν τα κατάφερε, έφυγε σήμερα...Τόσο δοτική,τόσο γενναιόδωρη,τόσο μαχητική,τόσο ευαίσθητη,τόσο διασκεδαστική.....Μας αφήνει απέραντη θλίψη αλλά και ένα φωτεινό χαμόγελο, που δεν το έχασε μέχρι τέλους!

Θα την αποχαιρετήσουμε με οδύνη, αύριο Παρασκευή 19/01/2024 ώρα 15,00 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμυκλών. Ευχαριστούμε τους φίλους για την αγάπη τους, τα συγκινητικά τους λόγια και την αμέριστη συμπαράστασή τους!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις