ΓΟΡΤΥΝΙΑ. Αρκετός κόσμος βρέθηκε σήμερα στο χωριό Μυγδαλιά Γορτυνίας για να παραστεί στην κηδεία του Γιάννη Μπρουκλόγιαννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Στο τελευταίο «αντίο» δεν έλειπε ο ήχος του αγαπημένου του κλαρίνου, με το οποίο διασκέδασε χιλιάδες ανθρώπους στη μεγάλη του μουσική διαδρομή.

Ο Γιάννης Μπρουκλόγιαννης ήταν ένας από τους τελευταίους μεγάλους παραδοσιακούς μουσικούς της παλιάς γενιάς. Γεννημένος στη Γλανιτσιά (Μυγδαλιά) Γορτυνίας. Έγινε γνωστός σ ´όλη την Ελλάδα και ταξίδεψε απ´ άκρη σ´ άκρη τον πλανήτη για να διασκεδάσει με το κλαρίνο του τους ξενιτεμένους πατριώτες. Άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στη δημοτική δισκογραφία ενώ για πολλά χρόνια συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία με την αείμνηστη Φιλιώ Πυργάκη!

Τραγούδι στη μνήμη του Γιάννη Μπρουκλόγιαννη από τα αδέλφια Μπιστόλα

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του κλαρινοποιού Γιάννη Μπρουκλόγιαννη από την Μυγδαλιά Γορτυνίας ετοίμασαν τα αδέλφια Μπιστόλα.

Στην ανάρτησή τους αναφέρουν:

«Ένα τραγουδάκι αφιερωμένο στην μνήμη τού πατριώτη μας κ. Γιάννη Μπρουκλόγιαννη από την Αμυγδαλιά Γορτυνίας, πού άφησε την δική τού ιστορία μέσα από τα τραγούδια και τον ήχο τού κλαρίνου τού. Καλό παράδεισο κ. Γιάννη ευχαριστούμε για όσα προσέφερες και όσα άφησες πίσω για εμάς.

Υ.Γ: Μακάρι ο ουρανός να είχε ώρες επισκεπτηρίου να μπορούμε να συναντήσουμε από κοντά όλους αυτούς τους θρύλους.»

Με πληροφορίες από kalimera-arkadia.gr, hondosnews1.blogspot.com

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις