ΠΑΤΡΑ. Έφθασε η ώρα της εισαγγελικής πρότασης για την Ρούλα Πισπιρίγκου, στην δίκη που κατηγορείται για τον θάνατο της μεγάλης κόρης της Τζωρτζίνας.

Την Πέμπτη (25/1) η κατηγορουμένη θα ακούσει την εισαγγελέα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας να εισηγείται για την ενοχή ή την αθωότητά της σχετικά με την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σημειώνεται ότι σε νέα διακοπή οδηγήθηκε η δεύτερη δίκη με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Το δικαστήριο πριν ακόμα ξεκινήσει την διαδικασία διέκοψε για τις 12 Φεβρουαρίου λόγω αποχής δικηγόρων.

Η κατηγορουμένη εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για τους θανάτους των παιδιών της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αρνηθεί σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ότι εκείνη ευθύνεται στο παραμικρό για το θάνατο των παιδιών της αναμένοντας την απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση αυτή που όταν είχε αποκαλυφθεί είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις