ΠΑΤΡΑ. Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρος Τουλγαρίδης, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου στην Αγυιά, που διοργάνωσε το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας – ΚΑΠΗ του Οργανισμού και στην οποία συμμετείχαν δεκάδες μέλη, ανταλλάσσοντας ευχές για το 2024.

Ο κ. Τουλγαρίδης, αφού μετέφερε τις ευχές για καλή χρονιά, υγεία και δύναμη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ευχήθηκε και ο ίδιος να έχουν όλοι μια καλή χρονιά και ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τους εργαζόμενους του Τμήματος του Κοινωνικού Οργανισμού, που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τους ηλικιωμένους. Τόνισε ότι όλα γίνονται παρά τις αντίξοες για τον Δήμο συνθήκες, με την έλλειψη προσωπικού, αφού με τους υπάρχοντες εργαζόμενους, μπορεί να καλυφθεί μόνο μία βάρδια και όχι και μια δεύτερη, η οποία θα δραστηριοποιόταν τα απογεύματα.

Επεσήμανε ωστόσο, ότι η Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσει να διεκδικεί την πρόσληψη μόνιμων και περισσότερων εργαζόμενων για τον ΚΟΔΗΠ και κατέληξε διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει και το 2024, να αγωνίζεται και να διεκδικεί, αυτά που δικαιούται και αξίζει ο λαός της Πάτρας. Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Α’ ΚΑΠΗ (Βοσπόρου και Ιωνίας). Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γ’ ΚΑΠΗ (Αιδηψού 2, Ζαρουχλέικα).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις