ΤΡΙΠΟΛΗ. Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της δωρεάς οικιακού εξοπλισμού, που έγινε στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Ζωοδόχο Πηγή», στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτου μας, κυρού Αλεξάνδρου, μετά από συνεργασία του Δήμου Τρίπολης και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε Α.Ο.Τ.Α.

Σε μια λιτή τελετή, υπογράφηκε το πρακτικό παράδοσης – παραλαβής που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Τοποτηρητή της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, του Δημάρχου Τρίπολης κου. Κώστα Τζιούμη, του Διευθύνοντα Συμβούλου της Πάρνωνας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. κου Μαρίνη Μπερέτσου και του Αντιπρόεδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου των Δομών του Παιδικού Σταθμού της Μητροπόλεως, κου Παναγιώτη Βαλασόπουλου.

Συνεχώς παρούσες οι κοινωνικές δομές του δήμου Τρίπολης

Η δωρεά αφορούσε : SET ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ (2 Σεντόνια μονά/1 Μαξιλαροθήκη/1 πετσέτα σώματος/ 1 Πετσέτα προσώπου), Μαξιλάρια, Κουβέρτες, Καρέκλες σπαστές ,Ποτήρια γυάλινα νερού. Ο Δήμος Τρίπολης διαχρονικά μέσω της λειτουργίας των κοινωνικών του υπηρεσιών, έχει υλοποιήσει και υλοποιεί και σήμερα κοινωνικά προγράμματα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Αποδεικνύει εμπράκτως ότι βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους ανθρώπους που χρήζουν βοηθείας και αντιμετωπίζουν προβλήματα, που δεν μπορούν να καλυφθούν από τις δράσεις του κράτους, και η τοπική αυτοδιοίκηση λειτουργεί ως αρωγός.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις