ΑΡΓΟΣ. Είναι γνωστό ό,τι το κέντρο της πόλης του Άργους, τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί αρκετές βίαιες δομικές αλλαγές χωρίς πολλές φορές να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Έκλεισαν δρόμοι, γιγαντώθηκαν πλατείες ενώ θέσεις στάθμευσης των οχημάτων μειώθηκαν όλο και περισσότερο όταν τα τελευταία χρόνια τα οχήματα αυξάνονται δραματικά.

Ανακοινώνεται σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τις υπό σύσταση σχολικές επιτροπές, το άνοιγμα των προαύλιων χώρων των δύο σχολείων 1 ου και 7 ου Δημοτικών Σχολείων Άργους (συστεγάζονται) καθώς και του 4 ου Γυμνασίου, κάθε Σάββατο από τις 6:00πμ έως 3:00μμ με σκοπό οι πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν το κέντρο της πόλης, να σταθμεύουν απρόσκοπτα τα οχήματα τους.

«Είμαστε βέβαιοι πως το προσωρινό αυτό μέτρο, θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης, ιδίως τα Σάββατα που λόγω της λαϊκής αγοράς, η κυκλοφοριακή κατάσταση είναι ασύμφορη. Πιστεύουμε και ευελπιστούμε σύντομα οι δημοσιονομικές συνθήκες να μας επιτρέψουν λύσεις μόνιμες, που θα έχουν σχεδιαστεί και θα έχουν αποφασιστεί μέσα από διαβουλεύσεις» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου του Δήμου Άργους - Μυκηνών αναφορικά με τα έργα ανάπλασης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις