ΑΡΓΟΣ. Την πόλη του Άργους επισκέφθηκε την Κυριακή (28/01), ο Δημήτρης Τσιόδρας, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Τον κ. Τσιόδρα υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, όπου τον καλωσόρισε μαζί με Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καθώς και τον Βουλευτή του νομού κ. Γιάννη Ανδριανό.

Ο κ. Τσιόδρας ευχαρίστησε τον κ. Μαλτέζο για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε με τους συνεργάτες του, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Νεοχώρι, που υπάγεται διοικητικά στο Δήμο Άργους – Μυκηνών. Με την σειρά του ο Δήμαρχος, τον ευχαρίστησε για την σημερινή παρουσία, δίνοντας του ως αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Πέτρου – Επισκόπου Άργους.

Συνεργασία σε θέματα που αφορούν τον Δήμο

Οι δυο τους που συνδέονται με σχέσεις φιλίας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου, ενώ ο κ. Μαλτέζος τόνισε την συνεισφορά του Πρωθυπουργού, όσο και της Κυβέρνησης σε ολόκληρη την Αργολίδα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις