ΑΡΚΑΔΙΑ. «Η σχέση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης είναι αρραγής και διαδραστική και αυτό τεκμηριώνεται από την αποτελεσματική ένωση των δυνάμεών μας για τη στήριξη και την τόνωση της τοπικής μας οικονομίας» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Τρουπής στην εκδήλωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου για την κοπή της πίτας, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά του συγχαρητήρια, καθώς και των μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, για την άρτια διοργάνωση.

Ο κ. Γιάννης Τρουπής εστίασε επίσης στη διαχρονική σχέση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, με δράσεις – πρωτοβουλίες, όπως «Λευκές Νύχτες», «Tripolis Street Food Festival» και αναφέρθηκε στην ενεργή συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. «Πρώτη φορά που το εμπόριο θα πάρει επιδότηση 70% από ένα πρόγραμμα το οποίο διαθέτει πρωτόγνωρους χρηματοδοτικούς πόρους για τους Δήμους Μεγαλόπολης, Τρίπολης και Γορτυνίας».

Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη δική της συμβολή. Πρόσθεσε ακόμη ο κ. Τρουπής ότι «με πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έχουμε εξασφαλίσει και τη θεσμική συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου στο πρόγραμμα της απολιγνιτοποίησης, όπως άλλωστε και των λοιπών θεσμικών εκπροσώπων της επιχειρηματικότητας της Αρκαδίας». Κλείνοντας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ανακοίνωσε τη διοργάνωση της «Πελοπόννησος Expo» που θα πραγματοποιηθεί 10-14 Απριλίου στη ΒΙΠΕ, «καταφέραμε η έκθεση να γίνεται μόνο εδώ» ανέφερε φανερά ικανοποιημένος. Απευθυνόμενος στον Αν. Περιφερειάρχη και στον Δήμαρχο Τρίπολης σημείωσε την ανάγκη να βρεθεί ή να δημιουργηθεί ένα μόνιμο συνεδριακό – εκθεσιακό κέντρο προκειμένου η Αρκαδία να μπορεί να φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες Περιφερειακές Εκθέσεις της Ελλάδας και όχι μόνο.

Ευχαριστίες Προέδρου και Διοίκησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συγχαίρουν τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης για την άρτια διοργάνωση. Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης «ΕΡΜΗΣ» είναι ένας ενεργός σύλλογος, με όραμα, στόχους και πολλή θέληση για δουλειά, που τιμά την επιχειρηματικότητα και την πόλη μας. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα στέκεται αρωγός και συμμέτοχος στις δράσεις σας προς όφελος των επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις