ΑΧΑΙΑ. Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας (ΔΕΕΠ ΝΔ) ανακοίνωσε χοροεσπερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στον πολυχώρο δεξιώσεων «Συμπόσιο», στην Πάτρα (Κανελλοπούλου – πάροδος Μαρούδα στην έξω Αγυιά). Ομιλητής θα είναι ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ (ΔΗΜΤΟ) Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Τα Πεύκα» του Νίκου Σέρμπου, στον κόμβο Κάτω Αχαΐας. Την εκδήλωση, που θα γίνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 12.30 μ.μ., θα τιμήσει με την παρουσία του, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Στην Αχαΐα την Τετάρτη (31/01) ο Παύλος Μαρινάκης

Στο μεταξύ, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ (ΔΗΜΤΟ) Αιγιάλειας, για την εκδήλωση της 31ης Ιανουαρίου, με καλεσμένο τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ-κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η αυριανή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «Tέλης» στις 6.30μ.μ. έχει προκαλέσει συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών, καθώς στόχος είναι να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε τοπικό και κεντρικό κομματικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις