ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Θορυβημένοι και δυσαρεστημένοι είναι αιρετοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξ αιτίας της ανυπαρξίας μελετών που θα δρομολογούσαν έργα στις 5 Περιφερειακές Ενότητες. Όπως αναφέρουν εκλεγμένοι αλλά και στελέχη ψηφοδελτίων στο ΠεΣυΠ η απελθούσα περιφερειακή αρχή δεν άφησε μελέτες και έτσι η νέα αρχή είναι υποχρεωμένη αφενός να ετοιμάσει τέτοιες και αφετέρου να διανύσει πολύτιμο χρόνο χωρίς άμεση δρομολόγηση έργων.

Σχετικά έχουν λάβει γνώση τόσο οι αρμόδιοι υπουργοί όσο και στελέχη του Μαξίμου προκειμένου, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να μετριάσουν τις συνέπειες της συγκεκριμένης μεθόδευσης. Και γράφουμε μεθόδευσης γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που καταλογίζουν στον Παναγιώτη Νίκα την θλιβερή αυτή κατάσταση.

Ότι και αν έχει συμβεί η γαλάζια πλευρά στην Πελοπόννησο θα κληθεί να απολογηθεί για κάτι που, ενδεχομένως να επέφερε, η εσωκομματική κόντρα και η δυσαρέσκεια Νίκα για την επιλογή και την εκλογή Πτωχού. Ο νέος περιφερειάρχης είναι υποχρεωμένος να αντιπαρέλθει το πρόβλημα χωρίς να πληγωθεί η παράταξη και χωρίς να εκτεθούν συνεργάτες που είχαν ρόλο και επί εποχής Νίκα. Αλήθεια είναι ότι η εκλογή Πτωχού ήταν στο στόχαστρο του Παναγιώτη Νίκα ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε να την αποτρέψει αλλά σίγουρα την έχει πληγώσει βαθιά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις