ΤΡΙΠΟΛΗ. Σε εξέλιξη έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με στελέχη της ΔΕΥΑΤ, την Πέμπτη (08/02). Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Αποχέτευσης ομβρίων υδάτων περιοχής Φιλικών & Περιφερειακής οδού Δ.Κ. Τρίπολης», αναδόχου εταιρίας Δομοτεχνική- Αφοί Καραλέκα ΑΤΕ, στην οδό τέρμα Πελάγους, και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των δημοτικών οδών πριν τη γέφυρα, κατασκευάζεται αγωγός ομβρίων υδάτων διατομής Φ80 με χρήση προκατασκευασμένων τσιμεντοσωλήνων. Η κατασκευή του εν λόγου αγωγού θα εξασφαλίσει την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Παράλληλα, θα κατασκευαστούν δύο φρεάτια επίσκεψης, καθαρισμού και ελέγχου του αγωγού, ενώ έχουν κατασκευαστεί τρία νέα φρεάτια υδροσυλλογής, προκειμένου να διευθετηθεί η ομαλή απορροή των όμβριων υδάτων της περιοχής.

Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης, υπογράμμισε: «Διαπιστώσαμε από κοντά την πρόοδο των εργασιών για ένα σημαντικό έργο που αφορά την πόλη μας. Ένα έργο το οποίο αφορά και την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής Φιλικών, αλλά και της περιφερειακής οδού της Τρίπολης. Μέλημα της δημοτικής μας αρχής να θωρακίζουμε, με νέες υποδομές, την πόλη. Κάνουμε δουλειά παντού, καθημερινά».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις