ΛΑΚΩΝΙΑ. Βυθισμένο στη θλίψη είναι το Γεράκι Λακωνίας μετά την είδηση θανάτου του 50χρονου επαγγελματία Γεώργιου Σταθάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Γεράκι το απόγευμα της Πέμπτης 8/2/24.

Πρόκειται για επαγγελματία πολύ γνωστό αφού διατηρούσε στην είσοδο του Γερακίου Πρατήριο Υγρών Καυσίμων και Βουλκανιζατέρ κι εξ αυτού του αιφνίδιου γεγονότος είναι διάχυτη η θλίψη στην ευρύτερη περιοχή.

Τι συνέβη

Ο Γιώργος Σταθάκης όταν τελείωσε την εργασία του, γύρω στις 4 το απόγευμα, ανέβηκε σπίτι του όπου διέμενε με την μητέρα και την αδελφή του. Ξάπλωσε στο κρεβάτι για ξεκούραση ενώ οι δικοί του έφυγαν από το σπίτι. Επιστρέφοντας η αδελφή του, γύρω στις 6:30 το απόγευμα κτυπούσε την κλειδωμένη πόρτα αλλά ο Γιώργος δεν ανταποκρινόταν. Χρειάστηκε η επέμβαση γείτονα τεχνικού για να μπουν στο σπίτι και να διαπιστώσουν ότι ο Γιώργος δεν είχε τις αισθήσεις του. Σε λίγο διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός στο κρεβάτι του.

Η κοινωνία του Γερακίου είναι συντετριμμένη. Το Notospress εκφράζει τα συλλυπητήρια για το θάνατο του, αγαπητού σε όλους, Γιώργου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις