ΠΥΡΓΟΣ. Ο Δήμος Πύργου, μέσω του διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για Δωρεάν συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και παροχή συνεδριών συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού, σε εφήβους και ενήλικες που διαμένουν στο Δήμο.

Κάθε συνεδρία στοχεύει στην κατανόηση των κλίσεων, της προσωπικότητας του κάθε ατόμου, των ενδιαφερόντων και των αξιών του, ώστε να τον βοηθήσει να λάβει τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας Τζουανόπουλος Δημήτριος τονίζει τη σημασία της δράσης, καθώς δίνεται η δυνατότητα σε ωφελούμενους να ανακαλύψουν τις δεξιότητες και τις ιδιαίτερες ικανότητες τους, ώστε να διαμορφώσουν τη σταδιοδρομία τους στον επαγγελματικό στίβο. Το σωκρατικό γνῶθι σαυτόν είναι μία δύναμη για να αναγνωρίσουν τις δυνατότητές τους και να τους παράσχει την απαραίτητη συνδρομή προς την σωστή, επαγγελματική κατεύθυνση.

Πληροφορίες και ενημέρωση

Για περαιτέρω πληροφορίες, καθώς και για προγραμματισμό ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2621031978 & στο e-mail: vfamellou@1489.syzefxis.gov.gr. Αρμόδια υπάλληλος κα Φαμέλλου Βασιλική, Διοικητικού -Οικονομικού με ειδίκευση σε θέματα κατάρτισης και απασχόλησης. Για τέκνα αλλοδαπών και ενήλικες, αρμόδια υπάλληλος κα Σαραντοπούλου Μαρία, Διαπολιτισμική Μεσολαβήτρια της ΕΕΤΑΑ, στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Πύργου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις