ΣΠΑΡΤΗ. Στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, εξειδικευμένο αποκλειστικά σε συνταξιοδοτικά θέματα, θα επισκεφθεί την πόλη της Σπάρτης με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., που τώρα κατοικούν στην Σπάρτη και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λακωνίας. Θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση και απαντήσεις σε ερωτήματα, τα οποία αφορούν οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα που απασχολεί τους ομογενείς και αφορά το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α (Social Security Administration).

H ενημερωτική εκδήλωση- συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (29/02/2024) και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Kyniska Palace, στο Παρόρι Λακωνίας όπου το κλιμάκιο θα βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου από τις 16:00 μ.μ. έως τις 19:00 μ.μ. Η παρουσία και η συμμετοχή κρίνεται πολύτιμη και ιδιαίτερα χρηστική για όλους/ες αλλά περισσότερο για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τους νέους γονείς ώστε να τρέξουν τις διαδικασίες ασφάλισης των ανήλικων τέκνων τους.

Έγκαιρη ενημέρωση και αποστολή ερωτήματος

Υπενθυμίζεται ότι όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να δώσουν το παρόν και να λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματα τους από το αρμόδιο κλιμάκιο, θα πρέπει να επικοινωνήσουν εγκαίρως πριν την ημέρα της ενημερωτικής εκδήλωσης με τους κάτωθι εμπλεκόμενους και διοργανωτές: Tην Επίτροπο (Warden) για θέματα Ελληνοαμερικανών της Σπάρτης και ευρύτερα του νομού Λακωνίας, την Κα Γεωργία Ζαχαράκη στο τηλέφωνο (6945973727) ή το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, στο e-mail: FBU.ATHENS@SSA.GOV

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις