ΤΡΙΠΟΛΗ. Σε δωρεά υλικού (κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες κ.α.) προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε, τηn Τετάρτη (14/02) το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλος της Αναπτυξιακής «Πάρνωνα» κ. Μαρίνη Μπερέτσο και είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αναστάσιο Τζανή.

Ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε ότι: «το πρόγραμμα Εστία είχε τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 500 πρόσφυγες σε σπίτια, σε ανθρώπινες συνθήκες. Σε μία περίοδο που το μεταναστευτικό ήταν ίσως το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η χώρα μας, το πρόγραμμα αυτό εφαρμόστηκε στην πόλη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην τοπική κοινωνία. Η συμπαράσταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ήταν σημαντική, αντιμετώπισε όλα τα προβλήματα που είχαν αυτοί οι άνθρωποι.

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο στάθηκε δίπλα τον Δήμο Τρίπολης και στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Ένα μεγάλο ευχάριστό στο πρόσωπο του Διοικητή για όλο το προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και ως ένα μικρό αντίδωρο, προχωράμε σήμερα σε αυτή τη δωρεά υλικού. Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και για τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου προς τους πολίτες, που πάντα είναι πολύ υψηλού επιπέδου».

Tζανής και Μπερέτσος στάθηκαν στην εξαιρετική εφαρμογή του Προγράμματος

Από την πλευρά του, ο κ. Τζανής, απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο, μίλησε για τη διαρκή, διαχρονική βοήθεια του Δήμου Τρίπολης προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και εξέφρασε τις ευχαριστίες του. «Δήμαρχε μου, σε ευχαριστώ πολύ για όλη τη συνεργασία. Είναι πολύ χρήσιμη αυτή η κίνηση σας με τη δωρεά προς το νοσοκομείο μας». Τέλος, ο κ. Μπερέτσος αναφέρθηκε στην εξαιρετική εφαρμογή του προγράμματος στον δήμο Τρίπολης, αλλά και στη δωρεά προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις