ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκλέχθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τις αρχαιρεσίες για το νέο προεδρείο της. Μαζί με τον κ. Πτωχό στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΠΕ εκλέχθηκαν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιάννης Τρεπεκλής και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Σε ανάρτησή του, μετά την εκλογή του, ο κ. Πτωχός ανέφερε: «Δείξαμε την κατεύθυνση, ενωμένοι. Δείχνουμε το δρόμο, αποφασισμένοι. Οι περιφερειάρχες να πράξουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Ξέρουμε τον τρόπο, συνεργαζόμενοι. Βλέπουμε την προοπτική. Να πάμε πιο δυνατά και πιο μπροστά, την Ελλάδα και τις Περιφέρειές μας. Η σημερινή μου ανάδειξη στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αποτελεί για εμένα επιλογή ευθύνης.

«Με το βλέμμα στον τόπο και με δέσμευση στο καλύτερο που αξίζει στους πολίτες του»

Θέλω να συγχαρώ το φίλο πρόεδρο Απόστολο Τζιτζικώστα για την ιστορική ομόφωνη εκλογή του. Συνεχίζουμε. Με το βλέμμα στον τόπο και με δέσμευση στο καλύτερο που αξίζει στους πολίτες του. Θέλουμε σύγχρονες και ισχυρές Περιφέρειες και μια Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια, μια Περιφέρεια πρότυπο για όλη τη χώρα, με λόγο εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις