ΓΟΡΤΥΝΙΑ. Με μεγάλη χαρά το Δ.Σ. του Συλλόγου Οχθιτών Αθήνας «Ο Προφήτης Ηλίας» ανακοινώνει την ολοκλήρωση ενός νέου έργου στα Όχθια Γορτυνίας. Το χωριό απέκτησε μια ακόμη πλατεία σ’ ένα σημείο με ασύλληπτη θέα που προσελκύει πατριώτες και νεολαία από του Ράφτη μέχρι τα Τρόπαια. Στην θέση «Παλιόκαστρο» δημιουργήθηκε η νέα πλατεία με τα πέτρινα παγκάκια.

Το έργο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον Γορτύνιο πολυπράγμονα καλλιτέχνη κ. Γιάννη Παναγιωτακόπουλο από Βαλτεσινίκο. Ο κύριος όγκος των υλικών προσφέρθηκε από τον Δήμο Γορτυνίας το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από σχετικό αίτημα του Συλλόγου, τον οποίο το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά. Το Δ.Σ. κάλυψε τις εξής δαπάνες. Πραγματοποίησε την αγορά μέρους των υλικών και αποπλήρωσε το συνεργείο του κ. Παναγιωτακόπουλου το οποίο, εργάστηκε για μέρες μέχρι να ολοκληρώσει αυτό το τόσο όμορφο έργο.

Έργα κάλυψης και στο αυλάκι της κεντρικής πλατείας των Οχθίων

Το μαρμάρινο τραπέζι που κοσμεί τη νέα πλατεία είναι δωρεά της Προέδρου του Συλλόγου κας. Βανέσσας Μπουρνά. Τέλος, ενημερώνονται οι κάτοικοι, ότι στα πλαίσια του ίδιου έργου καλύφθηκε με πλάκα και το αυλάκι της κεντρικής πλατείας των Οχθίων (Σπηλιά) που ήταν σε εκκρεμότητα, ολοκληρώνοντας έτσι την εικόνα της. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οχθιτών Αθήνας «Ο Προφήτης Ηλίας», ευχαριστεί ολόψυχα τις οικογένειές των κατοίκων που εργάζονται σκληρά και στέκονται έμπρακτα στο πλευρό του του και με σύμπνοια, συμβάλουν καθοριστικά στην υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις