ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και το Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) την Τρίτη (13/02), σε γυναίκες του Δήμου μας που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από προηγούμενη ανακοίνωση.

Ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ευχαριστεί θερμά τις Μαίες κα. Μυλωνά Νίκη και κα. Φωτεινοπούλου Ελένη για την υλοποίηση της δράσης και την άψογη συνεργασία, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και την Διευθύντρια κα. Στασινοπούλου Αιμιλία. Παρούσα στη δράση ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα. Αθήνα Ηλιοπούλου. Επίσης, στη δράση συμμετείχαν από το Κέντρο Κοινότητας η Κοινωνική Λειτουργός-Συντονίστρια κα. Πρίνου Ελένη και η Κοινωνιολόγος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας κα. Τσάτσου Ελένη.

Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Αθηνά Ηλιοπούλου:

«Μέσω της συγκεκριμένης δράσης παρέχεται η δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες του Δήμου μας, ασφαλισμένες και ανασφάλιστες, να υλοποιήσουν εντελώς Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου αλλά και να ενημερωθούν για τη σημασία του γυναικείου προληπτικού ελέγχου. Η πρόληψη οδηγεί στην έγκαιρη διάγνωση και στην έγκαιρη θεραπεία, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι εξετάσεις είναι το κλειδί της πρόληψης, είναι ανώδυνες, ακίνδυνες και προσφέρονται δωρεάν για την περιφρούρηση της υγείας του γυναικείου πληθυσμού του Δήμου μας».

Πληροφορίες και τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 2624022549, εσωτ. 151

Ραντεβού: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας: 2624022549, εσωτ. 5

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις