ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Παναγιώτης Φ. Αρμπούζης

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Παναγιώτη Φ. Αρμπούζη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Φίλιππος - Μαρία, Νεκτάριος και Σπυρίδων, η εγγονή του Γεωργία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Β. Σκούρος

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το τριετές μνημόσυνο του Ιωάννη Β. Σκούρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα τέκνα του Βασίλειος και Δήμητρα-Ιωάννης, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του, οι λοιποί συγγενείς του και οι φίλοι του.

Ευθυμία Ι. Σταυροπούλου

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευθυμίας Ι. Σταυροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρίκα - Νίκος, Αλεξάνδρα, Χρυσούλα και Σπύρος, τα εγγόνια της Αναστασία - Άγγελος, Έφη, Γιάννης, Ευανθία, Ηλέκτρα, Οδυσσέας και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Δημ. Γκλέκας

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πελλάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Δημ. Γκλέκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μάρθα, τα παιδιά του Δημήτριος - Ζωή και Ελένη, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Μαρία και οι λοιποί συγγενείς του.

Στυλιανή Διον. Φωτοπούλου

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Στυλιανής Διον. Φωτοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Διονύσιος, τα παιδιά της Κυριάκος - Μαρίνα, η εγγονή της Μαρίλια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Ντελάλης

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το τριετές μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ντελάλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις