ΣΠΑΡΤΗ. Δημόσια συνεδρίαση θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχιακό Μέγαρο - Κεντρική Πλατεία Σπάρτης - αίθουσα συνεδριάσεων) στις 06 Μαρτίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο πιο κάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: Ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Σπάρτης οικονομικού έτους 2024. Εισηγητής θα είναι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντωνάκος Χρήστος - Άγγελος.

Από τον προϋπολογισμό θα προκύψει και η πολιτική που θα ακολουθήσει ο δήμος τόσο σε δημοσιονομικό όσο και αναπτυξιακό επίπεδο. Θα αναδειχθούν ζητήματα όπως οι βασικές προτεραιότητες που θα απορροφήσουν πόρους, το αν και κατά πόσο ο δήμος ενισχύεται από κεντρικούς πόρους, τα τέλη που θα καταβάλουν οι δημότες, κ.λ.π. Βασικές συνιστώσες στην υπόθεση του προϋπολογισμού η διαχείριση των απορριμμάτων, η διαχείριση του έργου ανάπλασης της Παλαιολόγου, η κοινωνική πολιτική, η καθημερινότητα του πολίτη.

Το Notospress θα μεταδώσει live τη συνεδρίαση προκειμένου να την παρακολουθήσουν αναγνώστες, φορείς και συλλογικότητες, που τους αφορά άμεσα.