ΑΣΤΡΟΣ. Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, την Παρασκευή (08/03) και ώρα 18:00 μ.μ., διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση στο Ίδρυμα «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη» στο Άστρος. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το Κέντρο Υγείας Άστρους. Θέμα της εκδήλωσης είναι η ενδυνάμωση της γυναίκας μέσα από τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής και των πολλαπλών ρόλων που καλείται να εκπληρώσει.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Παπάνης Ευστράτιος, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό αντικείμενο Μέθοδοι Εμπειρικής Κοινωνικής Έρευνας, Καθηγητής Ψυχολογίας και συγγραφέας πλήθους επιστημονικών εργασιών καθώς και βιβλίων αυτογνωσίας. Ο κος Παπάνης υπήρξε ο οραματιστής και ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Πολιτών, που λειτούργησε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών τα προηγούμενα χρόνια στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Προβολή ειδικού - θεματικού βίντεο

Επίσης κατά την εκδήλωση θα προβληθεί ειδικό αφιέρωμα - βίντεο που δημιούργησε το Κέντρο Υγείας Άστρους για την Ημέρα της Γυναίκας με τη συμμετοχή γυναικών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις