ΑΡΓΟΣ. Προκλητικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο 34χρονος από το Άργος που ξυλοκόπησε την σύζυγό του, χτυπώντας την με σίδερο ενώ την έλουσε και με βενζίνη. Αμετανόητος, λέει πως το θύμα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και παραδέχεται τις κατηγορίες του ξυλοδαρμού.

«Βρήκα μονόπετρο στα χέρια της»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν έχει κρίση η γυναίκα, χίλια καλά που έχω κάνει τόσα χρόνια. Ζητάω να με συγχωρέσει για τον ξυλοδαρμό, αλλά το έκανα γιατί πρόσβαλε τα παιδιά μου. Έψαχνε ερωτικές σχέσεις... Βρήκα μονόπετρο στα χέρια της. Εγώ δεν της πήρα αυτό το μονόπετρο ποτέ. Απλά της είπα, βγάλτο, αυτό δεν είναι σωστό να είναι στο χέρι σου. Θέλεις μονόπετρο, να σου πάρω χίλια. Μου έκρυβε μυστικά πέντε χρόνων. Η γυναίκα μου ήταν μια χαρά, ήμασταν έτοιμοι να ζητήσουμε συγγνώμη».

Και συνεχίζει: «Λατρεύω τις γυναίκες και οι γυναίκες εμένα. Δεν είμαι θηρίο, δεν είμαι βιαστής. Ήμουν ένας πατέρας που προσπάθησε να μαζέψει τρία σπίτια. Ένα παιδί ορφανό, ανάπηρο στα πέντε δάχτυλα, μου έχουν κοπεί τα δάχτυλα. Και τι θέλατε να κάνω; Το παραδέχομαι αυτό το λάθος του ξυλοδαρμού, το προκάλεσε. Συνεχώς με προκαλούσε, μου αντιμιλούσε αλλά ποτέ δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω στο Θεό, λατρεύω τις γυναίκες και τα παιδιά (δεν τα είχα ακουμπήσει). Έχω κάποιες αρχές, πάντοτε της είχα πει να μην βάζει τρίτους σπίτι. Αυτή, με ένα χτύπημα του παντζουριού, πήγαινε οπουδήποτε».

«Προσβλήθηκε ο ανδρισμός μου»

Για τους μώλωπες σημείωσε: «Έχει μια επιδερμίδα που κοκκινίζει εύκολα, μπορεί να βάφτηκε».

Σε άλλο σημείο συνεχίζει να προκαλεί λέγοντας: «Προσβλήθηκε ο ανδρισμός μου και τα παιδιά μου, με κορόιδευε συνεχώς».

Για το συμβάν που τον οδήγησε στη φυλακή σχολίασε: «Άναψαν τα πράγματα είχαν μαζευτεί από καιρό. Λέει πως την έδερνα 5 χρόνια, τότε γιατί καθόταν;».

Τέλος, αναφέρει: «Να ζητήσει συγγνώμη από τα παιδιά της, θα ξεφτιλιστεί και θα ζητήσει συγγνώμη. Πιστεύω πως με αγαπάει ακόμη αλλά έχει ξεφτιλιστεί , έχω μπλέξει».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις