ΠΥΡΓΟΣ. Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, καθώς το νέο βίντεο, που έρχεται από τον Πύργο, δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ανήλικου κοριτσιού από μία μαθήτρια δευτέρας Γυμνασίου, έχει προκαλέσει οργή.

Η 14χρονη επιτέθηκε στη 13χρονη συμμαθήτριά της με βαρβαρότητα. Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο του ξυλοδαρμού, τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο και τη χτυπάει, τραβώντας την από τα μαλλιά, με τους παρευρισκόμενους συμμαθητές τους να παραμένουν άπραγοι.

Τι δήλωσε η μητέρα της ανήλικης

«Το παιδί βρίσκεται σε σοκ, προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να το ξεπεράσουμε», είπε στο MEGA, η μητέρα της 13χρονης.

«Αυτά που λένε δεν ισχύον, δεν έγινε για τα μάτια ενός αγοριού. Έγινε από μια παρεξήγηση, κάποια άτομα μετέφεραν στην 14χρονη ότι η κόρη μου μετέφερε ότι θέλει την 14χρονη να την πλακώσει στο ξύλο, τουλάχιστον αυτά έχουν καταγραφεί. Το πρόβλημα είναι ότι λέγονται κάποια πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και καλό είναι να μην βγαίνουν στον αέρα γιατί είναι μικρά παιδιά. Δεν μπορούν να βγαίνουν φήμες χωρίς να ισχύουν», πρόσθεσε.

Τα μηνύματα στο κινητό

Όπως λέει η ίδια «υπάρχουν μηνύματα στο κινητό της ότι την προειδοποιούσε, ότι ήταν στημένο. Την Τετάρτη έλαβε στο κινητό της η κόρη μου ότι ‘θες να με πλακώσεις στο ξύλο;’, το παιδί της απάντησε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και της λέει ‘αύριο θα γίνει χαμός, αφού τον θες τον χαμό θα στον κάνω εγώ’, που σημαίνει ότι αυτό ήταν στημένο».

Σύμφωνα με τη μητέρα της 13χρονης, τα δύο κορίτσια πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο αλλά δεν είναι φίλες.

«Δε μίλησα με την οικογένεια της άλλης κοπέλας, να πω τι; Εμένα προσπάθησαν να με βρουν και να με προσεγγίσουν την Παρασκευή το βράδυ και το περιστατικό έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι. Επικοινώνησα με το σχολείο, το οποίο δε φέρει καμία ευθύνη γιατί έγινε στο σχόλασμα και εκτός σχολείου».

Όπως λέει η μητέρα της μαθήτριας, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος της 14χρονης και της οικογένειάς της, ακόμα και μετά τον ξυλοδαρμό η ανήλικη συνέχισε να απειλεί την κόρη της.

«Προσπαθεί ακόμα να επιτεθεί. Την Παρασκευή συνέχισε να δέχεται απειλές το παιδί μου, υπάρχει καταγεγραμμένο ότι θα ‘έχουμε δεύτερο γύρο’».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις