ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος:

Σάββατο 6 Απριλίου

  • Στην τ.κ. Βασιλιτσίου, στην παραλία Αγίου Νικόλαου Κορώνης & νότια αυτής, του Δήμου Πύλου-Νέστορος, από ώρα 08:00 έως 16:00.

Κυριακή 7 Απριλίου

  • Στην Ασκληπιού (όπισθεν Ταξιαρχών), του Δήμου Καλαμάτας, από ώρα 08:00 έως 11:00.
  • Στη Βασ. Γεωργίου, (από Αναγνωσταρά έως Ασκληπιού και περιμετρικά αυτών -Καίσαρη & Πολυχάρους), του Δήμου Καλαμάτας, από ώρα 08:00 έως 11:00.

Δευτέρα 8 Απριλίου

  • Στην περιοχή Φοινίκη και Καβουριανό , του Δήμου Πύλου-Νέστορος, από ώρα 08:00 έως 14:00.

Τρίτη 9 Απριλίου

  • Αρδευτικά και στα αντλιοστάσια στην περιοχή του Πηδήματος και τμηματική διακοπή στο Αριοχώρι, του Δήμου Καλαμάτας, από ώρα 08:00 έως 16:00.

Προσοχή!

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις