ΠΑΤΡΑ. Αρνήθηκε ότι χτύπησε τη σύντροφό του ενώ ισχυρίστηκε ότι εκείνη του χρωστούσε χρήματα. Αυτά φέρεται να είπε ο 42χρονος κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί το νέο περιστατικό με ανοιχτό στόμα, καθώς η 47χρονη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, πήδηξε από το παράθυρο. Μάλιστα, η στιγμή καταγράφηκε σε κάμερα.

Όλα συνέβησαν στην Πάτρα σήμερα τα ξημερώματα, όταν ένας 42χρονος κατηγορήθηκε πως χτυπούσε τη 47χρονη σύντροφό του. Η γυναίκα, όπως ανέφερε το flamis.gr, έβαλε τις φωνές και αμέσως μετά για να ξεφύγει, πήδηξε από το παράθυρο του ημιορόφου που διέμενε στο πεζοδρόμιο, χωρίς να φορά καν τα παπούτσια της.

Στο σημείο έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε. Συνελήφθη όμως λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αρχικά αφέθηκε ελεύθερος και στις 3 το απόγευμα ξαναπήγε στο σπίτι και άρχισε να της ζητάει χρήματα, που όπως είπε στη γυναίκα, είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ. Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν, ενώ στο τμήμα πήγε και η γυναίκα για να καταθέσει.

Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί εκ νέου στα Δικαστήρια ο άνδρας που μίλησε στις κάμερες έξω από το αστυνομικό τμήμα και ισχυρίστηκε ότι δεν την χτύπησε. Αντίθετα, όπως ισχυρίστηκε, εκείνη τον είχε χτυπήσει και ότι του όφειλε και χρήματα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις