ΠΑΤΡΑ. Στον απόηχο της άγριας γυναικοκτονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε ο βράδυ της Πέμπτης (4/4) στην οδό Ασημάκη Φωτήλα στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Σύμφωνα με το thebest.gr, μία γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, και προκειμένου να γλιτώσει, πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού της. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας, και μία φίλη της η οποία διαμένει σε διαμέρισμα ημιορόφου, έτρεξε προς το σημείο. Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η γυναίκα πήδηξε στο πεζοδρόμιο για να ξεφύγει από τα χέρια του συντρόφου της.

Αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό στην Πάτρα

Άνδρας ο οποίος είδε με τα μάτια του το πρωτοφανές περιστατικό μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα εκτυλίχθηκαν στη γειτονιά της Πάτρας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

«Στις 04:30 το βράδυ ξεκίνησε ένας καβγάς ο οποίος έβαινε κλιμακούμενος με βωμολοχίες, με πτώσεις επίπλων και προφανώς βιαιοπραγίες γιατί και οι δύο είχαν εκδορές. Αυτό το πράγμα δεν σταματούσε, έπαιρνε συνεχώς παράταση κάτι που έδινε την πληροφορία ότι έπρεπε να ήσουν σε ετοιμότητα να βοηθήσεις σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφεύγανε. Έβαλα να τραβάει και η κάμερα για να έχουμε καταγεγραμμένο το περιστατικό. Ξαφνικά βλέπουμε να πέφτει από το μπαλκόνι ένα σακί που τελικά ήταν η τσάντα της κοπέλας και αμέσως μετά βλέπουμε να πέφτει η κοπέλα. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Είχε ειδοποιηθεί από άλλους η Αστυνομία», είπε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

«Γενικά υπήρχε ένα συχνό φαινόμενο φιλονικίας σ' αυτό το σπίτι», συνέχισε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις