ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ εδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 12.04.2024 ημέρα Παρασκευή, ως εξής:

  • Στην Στούπα , του Δήμου Δυτικής Μάνης , από ώρα 09:00 έως 11:00.
  • Στις περιοχές , Ελαιοχώρι , Μονή Διμιόβη , Αράχοβα , Δένδρα , Πηγάδια , Κρύα Βρύση , Άγιος Παντελεήμονας , του Δήμου Δυτικής Μάνης , από ώρα 08:00 έως 16:00.
  • Στις περιοχές Γιάλοβα , Πυλόκαμπος , Σχοινόλακκα , Γιαννουκακείκα , στο δρόμο Γιάλοβας – Κορυφάσιου έως το βενζινάδικο Πετρόπουλου , του Δήμου Πύλου -Νέστωρος , από ώρα 09:30 έως 12:00.

Προσοχή!

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις