ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Κυριακή 14 Απριλίου
Στη συμβολή των οδών «Κολοκοτρώνη και Νέδοντος» και στις οδούς περιμετρικά (Αριστομένους , Σφακτηρίας και Πολυβίου) , του Δήμου Καλαμάτας , από ώρα 08:30 έως 11:30.

Δευτέρα 15 Απριλίου
Στην Μεσσήνη , στην περιοχή που βρίσκεται το Δημαρχείο Μεσσήνης , το Κέντρο υγείας , το 2ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και από τη συμβολή των οδών «Δήμ. Κούτσικα και Μιχαήλ Στασινόπουλος και στις οδούς περιμετρικά ( Φοίβου Κούτσικα, Δήμ.Λαμπράκη και Ούλωφ Πάλμε), του Δήμου Μεσσήνης , από ώρα 08:00 έως 16:00.

Τρίτη 16 Απριλίου
Αρδευτικά στην περιοχή του Αβραμιού, του Δήμου Μεσσήνης , από ώρα 08:00 έως 16:00.

Προσοχή!
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις