ΑΣΤΡΟΣ. Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας που θρηνούν για την απώλεια του 25χρονου, Παναγιώτη Κολοβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης (18/4) μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί την Παρασκευή (19/4) από τον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στο Άστρος στις 11 το πρωί. Η οικογένειά του παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» στην μνήμη του Παναγιώτη.

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη:

«Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον χαμό του Παναγιώτη. Ένα παιδί με αρχές, με ήθος, ευγενικός, πάντα ανοιχτόκαρδος και φιλικός με όλους. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Συλλυπητήρια του Αθλητικού Όμιλου Πήγασος Θυρέας

«Αγαπημένε μας Παναγιώτη καλό ταξίδι, η λύπη και η στεναχώρια είναι τεράστια. Όλη η ομάδα στην οποία ήσουν χρόνια και αγαπούσες από μικρό παιδί εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Είναι πραγματικά πολύ άδικο.. Ας είναι ελαφρύ το χώμα..»

Συλλυπητήρια του Εξωραϊστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο σε όλους , Πάνο.
Η ξαφνική απώλεια του μας βύθισε όλους στο πένθος. Γιατί θα μας λείψει η ζωντάνια του, ο αυθορμητισμός του, η θετική του διάθεση, το αστείρευτο γέλιο του και το χαμόγελο του που θα μας μείνει αξέχαστο.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, συμπαραστέκεται ολόψυχα στο βαθύτατο πένθος και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ακολουθώντας την επιθυμία της οικογένειας του Παναγιώτη ο
σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει κατάθεση συμβολικού ποσού στο Σύλλογο <<ΦΛΟΓΑ>> .
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΟ»

Συλλυπητήρια του Ηρακλή Βερβένων

«Βαθειά θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του Ηρακλή Βερβένων η είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Κολοβού Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης με τη ζωντάνια του, το χαμόγελό του και την καλοσύνη του γέμιζε χαρά τις γειτονιές των Βερβένων τα καλοκαίρια που παίζαμε και διασκεδάζαμε στο αγαπημένο μας χωριό.

Καλό ταξίδι Πάνο...

Θα έχεις παρέα εκεί ψηλά και έναν ακόμη δικό μας άγγελο...

Κουράγιο στους αγαπημένους σου...!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις