ΠΑΤΡΑ. Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μαθητής γυμνασίου της Πάτρας από συμμαθητή του που κουβάλησε για «ενίσχυση» ομάδα δέκα ανηλίκων ατόμων, από άλλο σχολείο.

Το 13χρονο θύμα του ξυλοδαρμού με χτυπήματα κυρίως στο πρόσωπο, χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το συμβάν έγινε μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έξω από το γυμνάσιο που πηγαίνει το 13χρονο θύμα.

Σύμφωνα με το tempo24, ο 13χρονος ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με συμμαθητή του και εκείνος στη συνέχεια έφερε δέκα άτομα από άλλο σχολείο, επίσης κοντά στο κέντρο της Πάτρας.

Η σχολική συμμορία των «δέκα» έφθασε έξω από το Γυμνάσιο του θύματος, τον κάλεσαν «πιο πέρα» από την είσοδο για να «συζητήσουν» και τότε άναψαν τα αίματα.

Ο τσακωμός ήταν άγριος, με έναν από τους δέκα να τοποθετεί ένα κλειδί ανάμεσα στα δάχτυλά του και να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο τον 13χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά πάνω από το φρύδι.

Ο μικρός αιμορραγούσε και εκλήθη ασθενοφόρο ώστε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ενημερώθηκαν οι γονείς του, αλλά μέχρι και χθες δεν είχε γίνει γνωστό αν προχώρησαν σε κάποια μήνυση. Ο 13χρονος φέρει ακόμη τα «σημάδια» του χτυπήματος στο πρόσωπό του, ενώ οι συνομήλικοί του από το άλλο Γυμνάσιο μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί… το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίσθηκαν!

Για το θέμα είναι ενήμερη και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Προϊσταμένη Ευγενία Πιερρή έχει δώσει εντολή να γίνει έρευνα αμέσως με την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, μετά τις διακοπές του Πάσχα. Καθότι το επεισόδιο συνέβη την τελευταία ημέρα λειτουργίας των σχολείων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις