ΝΑΥΠΛΙΟ. Οι εικόνες από το Ναύπλιο κάνουν από την περασμένη Κυριακή το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν οργή. Με την οδηγό του αυτοκινήτου και τον σύζυγό της να μιλούν στο «Live News» και να δίνουν τις δικές τους εξηγήσεις.

Αρνούνται ότι κακοποίησαν το ζώο. Υποστηρίζουν ότι αγαπούν και φροντίζουν το συγκεκριμένο αδέσποτο σκυλί, που όμως τη δεδομένη στιγμή όπως λένε, δεν μπορούσαν να βάλουν στο αυτοκίνητο.

«Το σκυλί έφυγε πιο κάτω, πήγαμε να το πιάσουμε αλλά λόγω του ότι ο πατέρας μου έχει πρόβλημα με τα πόδια του δεν μπορεί να περπατήσει. Εγώ οδηγούσα το αυτοκίνητο και φέραμε το σκυλάκι με το λουρί, με πρώτη. Δεν μπορούσε να μπει το σκυλί στο αυτοκίνητο, γιατί απ΄ότι είδατε είναι ένα εύσωμο σκυλί. Προσπαθήσαμε να το βάλουμε στο αυτοκίνητο όπου δεν έμπαινε».

Η οδηγός υποστηρίζει ότι ο σκύλος δεν καταπονήθηκε από τα όσα πέρασε λίγο πριν το Παλαμήδι.

«Η απόσταση που κατέγραψε αυτός με το κινητό του από το σπίτι μας είναι μηδαμινή. Είναι δυνατόν ένα σκυλί, το οποίο είναι κακοποιημένο, με την απλή λογική να έρχεται με τα 4, να κουνάει και την ουρά του και να πηγαίνουν όλα τέλεια;», δήλωσε η οδηγός.

Το βίντεο τράβηξε κάτοικος της περιοχής που έκανε καταγγελία σε φιλοζωική. Με τις εικόνες να προκαλούν οργή σε χρήστες του διαδικτύου, που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται.

«Το σκυλί είναι μεγαλόσωμο, αυτό ήταν χτυπημένο στο δεξί του πόδι. Το πόδι του πήγαινε μεν, αν το δείτε κάπου κουτσαίνει. Εγώ τον πήρα αγκαλιά να τον βάλω μέσα στο πορτ μπαγκάζ και ο σκύλος δεν έμπαινε. Αν δείτε το αυτοκίνητο έχει κάποιες γρατσουνιές, γιατί έκανε μία και έφυγε από το αυτοκίνητο», είπε ο σύζυγος της οδηγού.

Ο αυτόπτης μάρτυρας κατήγγειλε πως όταν τα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο κατάλαβαν ότι τους βιντεοσκοπούσε τον έβρισαν και του ζήτησαν να απομακρυνθεί.

«Δεν βρίσαμε κανένα, δεν κακοποιήσαμε κανένα ζώο. Το ζώο αυτό ήταν αδέσποτο και το έχουμε μαζέψει, να το περιθάλψουμε. Είμαστε στο Ναύπλιο, δεν υπάρχει φιλοζωική, κανένα καταφύγιο για τα αδέσποτα, τίποτα», είπε η οδηγός.

Η τοπική κοινωνία στο Ναύπλιο παραμένει ανάστατη, με την οδηγό του αυτοκινήτου και τον σύζυγό της να επιμένουν ότι δεν υπήρξε βασανισμός του ζώου και εκπροσώπους φιλοζωικών να ζητούν από την τοπική αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις, ώστε η υπόθεση να φτάσει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις