«Θέμα λαού και έντιμων και υπεύθυνων πολτών είναι η ανατροπή της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα». Αυτό τονίζει ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Νότος 94,9 και στον Ηλία Μπόνο.

Αναφερόμενος στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ τα χαρακτηρίζει πουλημένα στην συντριπτική τους πλειοψηφία. «Οι δημοσιογράφοι, ως μέρος του ελληνικού λαού είναι απατεώνες» θα πει. Σε ότι αφορά την πολιτική κατάσταση αναφέρει ότι η Τρόικα και ο πολιτικοί της χώρας έχουν ευθύνες γι’ αυτό που σήμερα βιώνουμε αφού το μείγμα πολιτικής και μέτρων είναι δυσβάσταχτο και δεν το αντέχει η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα.

Ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι το Πα.Σο.Κ. βαίνει προς διάλυση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει μόνο την εξουσία γι’ αυτό και δέχεται στις τάξεις του «βρωμερά» στελέχη του Πα.Σο.Κ.

Στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με ένα κόμμα εξουσίας απαντά ότι τέτοια κόμματα δεν υπάρχουν, αλλά ο λαός, ηλιθίως φερόμενος πείθεται από τις δημοσκοπήσεις και από τους πληρωμένους δημοσιογράφους. «Με διεφθαρμένους πολιτικούς δεν μπορεί να συνεργαστεί ένας τίμιος άνθρωπος» θα τονίσει.