ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Θεόδωρος Γ. Δάβος

Το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόδωρου Γ. Δάβου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευαγγελία, τα παιδιά του Μαρία - Θάνος και Σμαραγδή, η εγγονή του Εβίτα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος και Μαρία Βορίλα

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παρδάλη τελούνται τα 40ήμερα μνημόσυνα των Γεωργίου και Μαρίας Βορίλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τα δισέγγονα τους, τα αδέρφια τους και οι λοιποί συγγενείς τους.

Δημήτριος Χ. Βλαχόπουλος

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στη Ριζά Αμυκλών τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Χ. Βλαχόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Ελένη - Χάρης και Πηνελόπη - Κώστας Χαντζάκος, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Γριβόγιαννη

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Γριβόγιαννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτριος, τα παιδιά της Ελένη - Αθανάσιος Κατσής, Παρασκευή - Γεώργιος Φριντζήλας και Μαρία Γριβόγιαννη - Νιάρχου, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευγενία Ευάγγ. Γρίβα

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Ευγενίας Ευάγγ. Γρίβα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ευάγγελος Γρίβας Ιερεύς, τα παιδιά της Φωτεινή - Νικόλαος και Χαρίκλεια - Ιωάννης, τα εγγόνια της Ιωάννης, Κανέλλα, Ευγενία - Νεκταρία και Ευαγγελία, τα αδέρφια της Νικόλαος Παναγάκος και Μαρία Σαχάμη, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αθανάσιος Λ. Χατζήνας

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αθανασίου Λ. Χατζήνα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Κατερίνα και Λουκάς, ο εγγονός του, Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασίλειος Δ. Τραγάς

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Βασιλείου Δ. Τραγά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γωγώ, τα παιδιά του Μαρία - Μιχάλης, και Μάρθα - Δημήτρης, τα εγγόνια του Αντώνης, Βάσια, Αλίκη και Μανώλης, οι αδερφές του Γεωργία, Πολυτίμη, Βούλα και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Χ. Γαλάνη (Χήρα)

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Χ. Γαλάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ζαχαρίας και Σπύρος - Ευαγγελία, τα εγγόνια της Χαράλαμπος και Χριστίνα τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κυριακούλα Δ. Κουλούρη

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κυριακούλας Δ. Κουλούρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία - Αντώνης Αντωνάκος, τα εγγόνια της Γεώργιος - Δήμητρα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνα Γ. Ζαβάκου (Χήρα)

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Γ. Ζαβάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας - Μαριάννα, Ελένη - Αντώνης και Βαρβάρα - Γρηγόρης, η αδερφή της Σταυρούλα, τα εγγόνια της Μαργαρίτα - Δημήτρης, Κωνσταντίνα - Γιώργος, Γιάννης, Γεωργία και Κωνσταντίνα, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Χριστίνα Δ. Λάμπρου

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Χριστίνας Δ. Λάμπρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις