ΠΥΡΓΟΣ. Τον 37χρονο δολοφόνο της 11χρονης στην Ηλεία και γιο της υπερασπίστηκε η μητέρα του δράστη μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως υποστήριξε, όσα λέγονται είναι ψέματα και ο γιος της δεν έχει κάνει όσα του προσάπτουν με τις κατηγορίες.

«Το παιδί μου το ξέρω απ'έξω και ανακατωτά. Αυτά που λένε είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει. Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης.

«Τώρα το έμαθα και έφυγα από τη δουλειά. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του και δεν μου δίνουν τίποτα. Το παιδί μου το ξέρω απ’ έξω και ανακατωτά, το έχω μεγαλώσει εγώ η ίδια και ξέρω ότι αυτό που λένε και γράφουν είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει κανέναν. Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν» ανέφερε η μητέρα του 37χρονου.

«Δεν έχει μπει φυλακή στο παρελθόν. Μόνο για ένα μήνα. Για γράψιμο, για δίπλωμα. Είναι το καλύτερο παιδί. Έχει τέσσερα παιδιά και η γυναίκα του περιμένει να γεννήσει. Δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ για να μην τους λείψει τίποτα» πρόσθεσε η μητέρα του 37χρονου αποκαλύπτοντας ότι ο γιος της περίμενε το πέμπτο παιδί του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις