ΛΑΚΩΝΙΑ. Το ΚΤΕΛ Λακωνίας Α.Ε. ανακοινώνει ότι από Σάββατο 15/6/2024 ξεκινάει το δρομολόγιο Σπάρτη – Μαυροβούνι - Σπάρτη ( μπάνια ). Συγκεκριμένα:

  • Οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία στον Κεντρικό σταθμό μας, στη στάση Μουσείου καθώς και σε στάσεις μετά την Σπάρτη και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα πληρώνουν μόνο το αντίτιμο Σπάρτη – Μαυροβούνι- Σπάρτη και συγκεκριμένα 8 Ευρώ.
  • Οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία σε περιοχές όπου το εισιτήριο προς Σπάρτη είναι μέχρι 2,00 Ευρώ και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα πληρώνουν 10 Ευρώ.
  • Οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία σε περιοχές όπου το εισιτήριο προς Σπάρτη είναι πάνω από 2,00 Ευρώ και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα έχουν έκπτωση 50 % έως Σπάρτη και μετά θα πληρώνουν το αντίτιμο Σπάρτη – Μαυροβούνι- Σπάρτη 8 Ευρώ.

Η διαδρομή που θα ακολουθεί το λεωφορείο

08:10 ΚΤΕΛ- ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ- ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ (Λεωνίδου) - ΟΘΩΝΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ - ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ ( αναχώρηση 08:20)-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ.

Στην επιστροφή θα αναχωρεί απο το ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ στις 12:10 και η διαδρομή θα είναι η εξής : ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ - ΓΥΜΝΑΣΙΑ - ΟΘΩΝΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ - ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ (Λεωνίδου) - ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΙΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ - ΚΤΕΛ - ΜΟΥΣΕΙΟ

Το Σάββατο και την Κυριακή θα γίνεται επιπλέον και το δρομολόγιο

11:30 ΚΤΕΛ-ΜΟΥΣΕΙΟ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ

18:15 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ - ΣΠΑΡΤΗ

Το ΚΤΕΛ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των δρομολογίων (αλλαγή ώρας, αύξηση δρομολογίων κλπ)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις