ΓΟΡΤΥΝΙΑ. Στην 32η Τακτική Συνέλευση του ΣΕΤΕ (Συνδέσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετείχε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Χαρ. Κούλης, την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Συζητήθηκαν πολιτικές που θα καθιερώσουν την Ελλάδα ως έναν προορισμό ο οποίος θα διακρίνεται για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τις ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Δόθηκε έμφαση στην προώθηση των επενδύσεων σε υποδομές για ειδικές μορφές τουρισμού, οι οποίες θα υποστηρίξουν το νέο κύκλο τουριστικής ανάπτυξης, με κεντρικό στοιχείο αυτής της νέα προσέγγισης τη βιώσιμη διαχείριση των προορισμών με τη συμμετοχή των τοπικών κοινοτήτων.

Αναλύθηκαν θέματα που αφορούν άμεσα τη Γορτυνία, η οποία τα τελευταία χρόνια, αναπτύσσεται ταχύτατα ως τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών, ανέφερε ο Δήμαρχος. «Υπάρχει ιδιαίτερη αναπτυξιακή δυναμική στο τομέα τουρισμού της Γορτυνίας και επιδιώκουμε περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη, βιώσιμη, ανθεκτική, δίκαιη και συμπεριληπτική για όλο το Δήμο με αυξημένη προσαρμοστικότητα και ενσυναίσθηση για ζητήματα που αφορούν στην περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα», τόνισε ο κος Κούλης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις