ΠΑΤΡΑ. Μία γυναίκα δυναμική που με την παρουσία της σκόρπιζε χαρά και αγάπη, μία μητέρα στοργική και δοτική που ο κόσμος της περιστρεφόταν γύρω από τον μονάκριβο γιο της, μία σύζυγος υπέροχη που ενέπνεε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη, μία επιστήμονας άρτια που πάλευε συνεχώς για την εξέλιξή της, ένας άνθρωπος μοναδικός που ξεχώριζε για την καλοσύνη και την ευγένειά του.

Όλα αυτά και πολλά περισσότερα που δεν μπορούν να περιγράφουν με λέξεις, ήταν η Νάνσυ Κουτσούγερα, η οποία έμελλε να «φύγει» από τη ζωή, τόσο πρόωρα, σε ηλικία μόλις, 46 ετών, αφήνοντας πίσω τον λατρεμένο της, γιο, Ιωάννη και τον αγαπημένο της σύζυγο, επίσης, τοπογράφο- μηχανικό, Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο.

Όπως γράφει το gnomip.gr, η Νάνσυ, κόρη του αείμνηστου παράγοντα της Ολυμπιάδας Πατρών και στελέχους του λογιστηρίου της AMSTEL, Κωνσταντίνου Κουτσούγερα, κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλη τη δική της σφραγίδα, στη σύντομη πορεία της ζωής της. Ιδιαίτερα κοινωνική, ήταν η «ψυχή» της παρέας, ξεχωρίζοντας από τα μαθητικά της κιόλας, χρόνια στο Αρσάκειο της Πάτρας. Μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο, διατηρούσαν μαζί επί πολλά χρόνια τεχνικό γραφείο στην Πάτρα, ενώ μόλις πριν από περίπου έναν χρόνο, η Νάνσυ μέσω ΑΣΕΠ κατάφερε να διοριστεί στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας. Αφοσιωμένη υπάλληλος και εργατική ξεχώρισε γρήγορα για τις ικανότητές της, αλλά και για τον εξαιρετικό της χαρακτήρα.

Δυστυχώς, η Νάνσυ τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία της, όμως παρέμενε πάντα όρθια και δυνατή, παλεύοντας όχι μόνο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε, αλλά και για να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ανθρώπους που τόσο αγαπούσε. Δεν τα κατάφερε… «Έφυγε» ξαφνικά προδομένη από την καρδιά της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες της. Με τη στάση ζωής της, ωστόσο, παρέδωσε μαθήματα γενναιότητας, αφήνοντας την σπουδαιότερη ίσως, παρακαταθήκη στον μικρό της, Ιωάννη.

Αύριο το τελευταίο «αντίο»

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Νάνσυ, αύριο Τετάρτη (26/6) στις 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πατρών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Α’ Κοιμητήριο. Στο πλευρό του συζύγου και του γιου της, βιώνοντας το δικό τους πένθος, βρίσκονται η μητέρα της, Νινέτα Φλεβοτόμου- Κουτσούγερα, αλλά και τα αδέλφια της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις