ΣΠΑΡΤΗ. Επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΒΙΑΝΕΞ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ παρουσία εκπροσώπων της κεντρικής και περιφερειακής πολιτικής σκηνής, θεσμικών φορέων , εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. , προμηθευτών και συνεργατών του Ομίλου καθώς και στελεχών της αγοράς.

Προσκεκλημένος ήταν ο δήμαρχος της ιδιαίτερης πατρίδας της οικογένειας Γιαννακόπουλου, ο Μιχάλης Βακαλόπουλος, που έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η κοινή καταγωγή, η επιστημονική ειδικότητα και ενδεχομένως η συνεργασία για το κοινό καλό στον δήμο Σπάρτη, έφερε κοντά τους κ.κ. Γιαννακόπουλο και Βακαλόπουλο.

Όπως είχε πει ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος για την ΒΙΑΝΕΞ «Επιδίωξή μας, είναι η ΒΙΑΝΕΞ να παραμένει μια πρωτοπόρος φαρμακευτική βιομηχανία και γι’ αυτό, στηριγμένοι σε στέρεες βάσεις, η ματιά μας είναι στραμμένη πάντα μπροστά. Οι αποτελεσματικές συνεργασίες με εταιρείες διεθνούς κύρους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, μας επιτρέπουν τη διαρκή ανάπτυξη τεχνογνωσίας και την εξέλιξη προϊόντων. Πολύ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας είναι άλλωστε και η συνεισφορά του ανθρώπινου δυναμικού μας, προσεκτικά επιλεγμένου για την επαγγελματική του υπευθυνότητα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις