ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους κατοίκους των παρακάτω περιοχών της Μεσσηνίας ότι θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες. Οι προγραμματισμένες διακοπές θα πραγματοποιηθούν τις εξής ημέρες και ώρες:

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

  • Στην συμβολή των οδών Ακρίτα και Ηροδότου από ώρα 08:00 έως 10:30.
  • Στα Λαίικα στην περιοχή περιμετρικά της ταβέρνας «Το Λιοτρίβι», από ώρα 11:00 έως 15:00.
  • Στην Καλαμάτα στις οδούς Μαρίας Κάλλας, Αχιλλέως, Δημητσάνας, Κλεισθένους, Κυναιγείρου, Ελατοχωρίου από ώρα 10:00-12:30.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

  • Ρωμανού και Πετροχώρι, από ώρα 08:00 έως 15:00.
  • Στην Γιάλοβα στην περιοχή που είναι η εκκλησία της Παναγίας της Σγράπας, από ώρα 08:30 έως 12:00.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

  • Στην Καλαμάτα στις οδούς Ευκλείδου και Αρχιμήδους, Παπαναστασίου, Ιπποκράτους, καθώς και επί της οδού Αθηνών από το ύψος του πρώην Πολυκλαδικού Σχολείου έως τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην βόρια πλευρά του δρόμου , από ώρα 08:00 έως 15:00.

Προσοχή!

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.