ΣΠΑΡΤΗ. Συναντήσεις σε τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σπάρτης προκειμένου να ανταλλαχθούν απόψεις αντιπυρικής προστασίας, εν όψει της επερχόμενης θερινής περιόδου, θα πραγματοποιηθούν ύστερα από πρωτοβουλία του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, Πύραρχου Χρύσανθου Αθανασόπουλου.

Στόχος ο άριστος σχεδιασμός για την άμεση αντιμετώπιση των κάθε είδους συμβάντος και για αυτό το λόγο θα υπάρξει συνεργασία με το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο, τους τοπικούς αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων και προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων περιοχής ευθύνης της Π.Υ. Σπάρτης και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Δ. Σπάρτης κ. Χρήστο Κανακάκο.

Ήδη, χθες, Πέμπτη 4/4, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στην Δ/Ε Φάριδος στο Ξηροκάμπι, παρουσία του Τοπικού Αντιδημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και όλων των προέδρων της τοπικής Δημοτικής Ενότητας, όπου έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, καταγράφτηκαν οι ανάγκες και ανταλλάχθηκαν απόψεις για την καλύτερη συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς για την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν παρόμοιες συναντήσεις και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.