ΓΕΡΑΚΙ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών, η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος» και η Ένωση Εικαστικών Δημιουργών Λακωνίας «Η Ίρις» συνδιοργανώνουν Πολιτιστικό αφιέρωμα στην Ελιά και το Λάδι το Σάββατο 15 Μαρτίου ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Γερακίου Λακωνίας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

Παρουσίαση του βιβλίου του Νικολάου Κουφού «Ελιά και Λάδι», απαγγελία ποιημάτων για την Ελιά και το Λάδι από τους δημιουργούς τους και έκθεση ζωγραφικής με το αυτό θέμα.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο αιδεσιμολογιώτατος πατέρας Νικόλαος Γεωργαντώνης, κάτοχος μεταπτυχιακού Θεολογίας και ο Ευθύμιος Τουρνάς, διευθυντής Δημοτικού Σχολέιου Μυστρά - Αγ. Ιωάννη και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λακεδαίμονος «Ο Πλήθων». Συντονίζει η Ανθή Σαράντη, διευθύντρια του Λυκείου Γερακίου, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών.