ΣΠΑΡΤΗ. Καθ’ ότι κέντρο διερχομένων τον Αύγουστο η Σπάρτη προσελκύει όλο και περισσότερους διοργανωτές εκδηλώσεων που στήνουν και αναρτούν πανό και αφίσες όπου βρουν, χωρίς άδεια και χωρίς συνεννόηση με τον δήμο.

Αυτές τις ημέρες εργάτες του δήμου Σπάρτης έλαβαν την εντολή για την αποξήλωση, η καλύτερα αποκαθήλωση τέτοιων διαφημιστικών υλικών που είχαν τοποθετηθεί σε κομβικά σημεία της πόλης. Σε κάποιες περιπτώσεις προηγήθηκαν καταγγελίες ενώ σε άλλες παρενέβη ο δήμος αφού δεν είχε δοθεί άδεια.

Αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ακόμα πολλά σημεία στον δήμο με τέτοιο υλικό που πρέπει να αποκατασταθούν. Το αν ο δήμος επιβάλει τα προβλεπόμενα πρόστιμα μιας και πλέον γνωρίζει διευθύνσεις και τηλέφωνα των παραβατών είναι κάτι που θα το μάθουμε προσεχώς. Αυτό όμως που ξέρουμε είναι ότι για την ενημέρωση των πολιτών υπάρχουν θεσμοθετημένοι τρόποι και μέσα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις